Skogstjänst

Skogstjänst

Vi erbjuder som sagt våra kunder många olika tjänster och ställer alltid upp när det behövs. Skogstjänst är en av de tjänster som vi utför allra mest. När vi arbetar med skogstjänst hjälper vi dig med bland annat plantering av växter och träd, fällning av träd, skogsavverkning och vindfällor.

Som du kanske förstår så arbetar vi väldigt mycket i skogen vilket har lett till att vi har fått en ännu bättre förståelse för miljön, när vi arbetar följer vi såklart dina önskemål och riktlinjer hela tiden men när vi arbetar har vi alltid en extra tanke på miljön. Detta innebär att vi är väldigt försiktiga när vi arbetar i skogen för att inte skada växter och träd som till exempel inte behöver fällas.

Säkerheten i skogen

Självklart har vår personal både kunskap, erfarenhet och utbildning när det kommer till skogsarbeten och vi tänker alltid extra mycket på säkerheten, både vår säkerhet men också din säkerhet. Detta betyder att vi skulle till exempel aldrig lämna ett skogsarbete halvfärdigt bara för att vi slutat för dagen, vi ser såklart till att det är säkert att vistas i skogen och bland träden när vi lämnar för dagen.

Ta hand om naturen

När vi utför skogsarbete ägnar vi som sagt en extra tanke mot miljön och säkerheten. Men vi arbetar också både snabbt, noggrant och effektivt för att du som kund ska bli så nöjd med det slutliga resultatet som möjligt.

Även du som är privatperson kan anlita oss för skogsarbete om din skog är i behov av underhåll, det spelar självklart ingen roll hur stor skogen är, vi fixar arbetet i skogen, liten som stor.

Hör av dig

Om du vill anlita oss för skogstjänster kan du antingen ringa till oss på numret som finns på hemsidan eller skicka iväg ett mejl, så återkommer vi så snabbt vi kan.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.