Marktjänst

Marktjänst

Vi utför väldigt många markarbeten årligen, både åt företag men också åt privatpersoner som är i behov av våran hjälp. Om du anlitar oss för marktjänster kan vi hjälpa dig med bland annat diknings-jobb där vi bland annat gräver nya diken eller fixar till redan befintliga diken. 

Vi utför även plantering arbeten, vilket innebär att du kan anlita oss om du vill plantera växter, vi utför även gräsklippningar, vilket är en väldigt populär tjänst bland både privatpersoner och företag som inte riktigt har tiden eller lusten till att klippa gräsmattan.

Tjänster för alla

Utöver allt detta som redan har nämnts så utför vi även skottningsarbeten på vintern och skördningsarbeten på sommaren. Grävning av alla möjliga slag är också något vi utför åt våra kunder. Om du vill anlita oss för olika typer av underhållsarbeten när det kommer till bland annat marktjänster kan du självklart göra det enligt ett fast schema. Då sätter vi upp tider och dagar som passar både dig och oss och går efter det.

Allt i ett

Vi kan också utföra rutinmässiga kontroller och småarbeten så att du slipper anlita oss eller en annan firma på nytt hela tiden. Detta är den absolut bästa lösningen för både dig och oss och vi lyssnar självklart alltid på dina önskemål och viljor för att du ska bli så nöjd som möjligt. De kunder som anlitar oss regelbundet vill vi väldigt gärna ha en regelbunden kontakt med för att höra att allt ser bra ut och om det finns något speciellt som vi kan hjälpa till med. Vi ser fram emot att hjälpa dig med marktjänster.

Hör av dig

Om du vill anlita oss för skogstjänster kan du antingen ringa till oss på numret som finns på hemsidan eller skicka iväg ett mejl, så återkommer vi så snabbt vi kan.